O nama

Agencija SQUARE BG NEKRETNINE bavi se posredovanjem u prometu i zakupu nepokretnosti, nudi Vam profesionalnu uslugu, marketinšku prezentaciju i oglašavanje na vodećim portalima - u cilju brze i uspešne realizacije.

Osnovna delatnost agencije je posredovanje u prometu svih vrsta nepokretnosti uključujući stanove, kuće, poslovne prostore, placeve i garaže. Naši agenti imaju položen stručni ispit i upisani su u registar posrednika Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, što garantuje kvalitet, olakšava kupovinu, prodaju, najam ili izdavanje nekretnina i štedi Vaše vreme i novac. Naše poslovanje u potpunosti je prilagođeno zakonu o prometu i zakupu nepokretnosti. Prodavcima i zakupodavcima obezbeđujemo profesionalno oglašavanje i prezentaciju nekretnine uz pripremu stručne dokumentacije neophodne za zaključenje prodaje ili zakupa. Kupcima i zakupcima garantujemo profesionalan i stručan pristup pri odabiru nekretnine na tržištu i pravnu pomoć pri kupovini ili najmu. Kvalitet našeg rada merimo velikim brojem zadovoljnih klijenata.

Dozvolite našoj firmi i njenim iskusnim agentima da Vas podrže u važnoj životnoj finansijskoj odluci kupoprodaje ili najma nekretnine.